Käännöspalvelut

Käännöstöinä helposti kauttamme hoituvat asiakirjat, kirjeet, artikkelit sekä tietolehtiset. Teemme myös monenlaisia käännöksiä (meillä ei ole virallisen kääntäjän leimaa, mutta mahdollisella kääntäjällä voi olla omansa, esim. arabian-, englannin-, espanjan-, portugalin-, latvian-, persian-, puolan-, ranskan-, romanian-, ruotsin-, saksan-, venäjän- ja vironkielen kääntäjällä läytyy oma virallisen kääntäjän leima). Käännämme esim. asiakirjoja, kirjeitä, artikkeleita ja tietolehtisiä. Käännöstöissä käytetään sivuveloitusta. Minimiveloituksenamme on 1-sivu. Sivu lasketaan aina valmiista kohdekielen tekstistä. Yksi sivu on 1560 merkkiä välilyönteineen. Käännökset alk. 60,00 € / sivu.

Käännökset ovat alk. 60,00 € / sivu (minimiveloitus on puoli sivua ja yksi sivu lasketaan 1560 merkkiä per sivu välilyönnit mukaan lukien). Käännöksen lopullinen hinta määräytyy valmiista kohdekielen tekstistä. Kiireellisiin käännöstehtäviin lisätään 25% kiireellisyyslisä. Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24%. Hinnat on sovittavissa aina työkohtaisesti. Kaikki hinnat ovat ohjeellisia.

Kielet: albania, arabia, armenia, bosnia, bulgaria, dari, dinka, englanti, eritrea, espanja, farsi, hindi, hollanti, italia, jugoslavi, karen, kayah, kiina, kreikka, kroatia, kurdi, latvia, liettua, makedonia, myanmar, pashto, persia, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, shilluk, slovakki (tsekki), sloveeni, somali, swahili, tigrinia, turkki, unkari, urdu, venäjä, viro