Tulkkauspalvelut

Tulkkausta erilaisiin tilanteisiin. Käytämme tilanteen vaatiessa vuoro- tai simultaanitulkkausta tai molempia yhtäaikaisesti. Voimme järjestää tulkkausta moniin erilaisiin tilanteisiin asiakkaan tarpeiden mukaan joko vuoro- tai simultaanitulkkauksena tai jopa molempia hyväksi käyttäen. Tulkkausten hinnoittelussa käytämme yhden tunnin minimiveloitusta. Tulkkausten hinnat alkaen 65,00 € / h + alv 24%. Puhelintulkkausten hinnat on kuten tulkkausten, mutta minimiveloitus on 0,5 h.

Tulkkaukset alk. 65,00 € / h (minimiveloitus paikan päällä tulkkauksessa on yksi tunti ja puhelintulkkauksessa puoli tuntia). Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24%. Hinnat on sovittavissa aina työkohtaisesti. Hintoihin lisätään lauantaina tehtäviin tulkkauksiin/konsultointiin 50% ja sunnuntaisin 100%. Kaikki hinnat ovat ohjeellisia.

Kielet: albania, arabia, armenia, bosnia, bulgaria, dari, dinka, englanti, eritrea, espanja, farsi, hindi, hollanti, italia, jugoslavi, karen, kayah, kiina, kreikka, kroatia, kurdi, latvia, liettua, makedonia, myanmar, pashto, persia, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, shilluk, slovakki (tsekki), sloveeni, somali, swahili, tigrinia, turkki, unkari, urdu, venäjä, viro